Reviews from Sinar Mas Amsterdam

Recent reviews

5.0
Patricia
29 November 2022

Super lekker, grote porties, vriendelijke service!

Kees
26 November 2022

Heerlijke complete rijsttafel. Opende afgesproken tijd bezorgt.

Thomas
24 November 2022

Top als altijd!

Sascha
17 November 2022

Supersnel gebracht en heerlijk eten!

Margerite van den Worm
10 November 2022

Menu vegetarisch was heerlijk ook de sate was heerlijk.

Smulpaap
3 November 2022

Het was weer heerlijk. Vooral de aubergine, daar had ik daarom een dubbele portie van besteld.

Elles Bandringa
26 October 2022

Altijd heerlijke maaltijden, netjes verpakt, snelle bezorging

Gerdine Verhoog
16 October 2022

Jullie eten is gewoon waanzinnig lekker!

LH
14 October 2022

Super lekker eten!!

George
10 October 2022
Chris Hilverdink
1 October 2022

nvt

LH
30 September 2022
Claire
27 September 2022

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Christine van Belzen
6 September 2022

Gewoonlijk vind ik het eten altijd super maar de afgelopen twee keer vind ik de groenten niet zo vers smaken, alsof ze langer van te voren zijn klaargemaakt. De laatste twee keer smaakt het wat muffig en minder vers.

anoniem
29 July 2022

altijd zeer smakelijk eten

Margaret
28 July 2022

Eten was op zich goed, maar veel te nat.

Katelijne O’Shea
17 July 2022

Alles was weer heerlijk, vooral dee gulee kambing. Onze vaste stek voor Indonesisch eten. Wat ook fijn is, is dat de bezorging niet door Thuisbezorgd wordt gedaan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leonie Groot
1 July 2022

Goede punten: de sate en alles was goed warm en op tijd klaar Teleurstellend: was de 4 persoonsrijsttafel: waterige sauzen; kleine brokjes vlees en voldoende voor 3 niet voor 4 personen. Prijs kwaliteit niet in orde, enorm jammer

Hermine Biekmann
28 June 2022

Iedereen was enthousiast over de smaken. Het was wel al behoorlijk afgekoeld, maar dat is te verhelpen.

Erik Mooibroek
25 June 2022

Heerlijk eten, vlot bezorgd, genieten maar!

Sam
22 May 2022

Top

hw
19 May 2022

Heerlijke vegetarische opties, met vriendelijke bezorging.

F
15 May 2022

Vriendelijke bezorging, netjes op tijd. Eten was warm en lekker.

King
14 May 2022

Heerlijk gegeten, lekker warm en genoeg; tot de volgende keer!

Richard
5 May 2022

altijd heerlijk eten, geweldige roti

Sam
2 May 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

klant
12 April 2022

de bestelling was weer keurig op tijd afgeleverd. De kwaliteit van het eten was uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anthony
27 March 2022
Guillaume Smeets
24 March 2022

Uitstekend. Gewoon heerlijk, warm, op tijd bezorgd door een heel aardige meneer!

klant
21 March 2022

de bestelling was weer keurig op tijd. De kwaliteit van het eten was weer perfekt.

Fabian
8 March 2022

Vriendelijke bezorger, snel geleverd en het eten was weer heerlijk. Bestellen hier regelmatig! PS:Zou graag een optie willen zien voor de rijsttafel voor 2 gemixt vegetarisch/vlees

Eveline
28 February 2022

Heerlijk eten en vriendelijke bezorging! Helemaal top!

Mw
18 February 2022
Jeroen
16 February 2022

Heerlijk eten en altijd snel en goed bezorgd. Een van onze favoriete bezorg restaurants.

Maaike
16 February 2022

Heerlijk eten en super service!

Mario
13 February 2022

Alles top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim en Nina
6 February 2022

Heerlijk eten, goede portie en fijne bezorging (eten was goed warm en zeer attente bezorger)! Dank!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lucille
5 February 2022

Heerlijke saté, yakitori kip en mini groenteloempia's, lekker warm en precies op tijd bezorgd, top!

RP
1 February 2022

Elke keer weer top! fijne bezorging en netjes verpakt. Uiteraard ook heerlijk :) tot de volgende keer .

Robert
1 February 2022

Vier sterren, omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Verder nergens over te klagen gehad, eten goed, warm, op tijd en vooral lekker. De beste bezorger van Amsterdam (denk van heel Nederland).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margerite
31 January 2022

Gado en saté waren heerlijk

Erik Mooibroek
29 January 2022

1 woord:Heerlijk! Verschillende dingen besteld waaronder aubergines, vis, nasi goeng, tempé ketjap, vers en goed van smaak. Correcte bezorging, aanrader!

Hans Borman
26 January 2022
Sam
19 January 2022

Alles naar wens

klant
17 January 2022

De bestelling werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Het eten was weer als vanouds: heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irma Van Oirschot
4 January 2022

binnen 20 min bezorgd fantastisch

Tom
29 December 2021
Victor Rutgers
23 December 2021

Het menu Sinar Mas was erg lekker, de gado gado in het gado gado menu was te lang doorgekookt en daarmee wel heel flauw geworden. De pindasaus was wel heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is ook heel goed - we komen zeker terug!

RP
22 December 2021

Altijd perfect, dankjewel :)

AJ
19 December 2021

Heerlijk eten en supersnel bezorgd! Een dikke pluim 👍

Hans Borman
10 December 2021
Nicole
8 December 2021

Het was heerlijk, meer dan voldoende en op gewenste tijd bezorgd.

Van zwam
6 December 2021

Twee uur wachten op je eten is veel te lang. Overigens is de bezorger een hele vriendelijke man. Het is jammer dat als je bestelt je niet ziet hoe lang het gaat duren. Dat weet je pas als je klaar bent met je bestelling en betaald hebt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roda
5 December 2021

Het was weer heerlijk en keurig op tijd afgeleverd.

Lisa
2 December 2021

Heerljjk eten, goed warm en een vriendelijke bezorger!

hb
28 November 2021

Rijsttafel besteld. Was prima. Qua smaak, kwaliteit en samenstelling. Aanrader.

Elly
27 November 2021

Heerlijk gegeten

Tonneke
26 November 2021
Floor
21 November 2021

Super lekker, vriendelijke bezorging

Marcel
19 November 2021

Het eten was weer voortreffelijk. Bestelling was maar 5 minuten maar daar was excuses voor gemaakt. Onnodig. Echt een aanrader

Kees De Kok
14 November 2021
Sam
6 November 2021

Af en toe vergeten een deel van de bestelling

A van de Velde
17 October 2021

Bezorgtijd zou 18 25 zijn, maar werd ruim 1 uur later. Heel vervelend. Rijsttafel voor 2 personen: was lekker, maar minimale portie bami erbij. We hadden veel meer verschillende bakjes verwacht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees De Kok
11 October 2021
Ronald Zegers
6 October 2021

Prima kwaliteit en zeer smakelijk!

Marja
5 October 2021

Het smaakte goed.(zoals het hoort) en het kwam snel met een exstra attentie!

klant
4 October 2021

De bezorging was stipt op tijd. Het eten was weer als vanouds erg lekker

Kees De Kok
30 September 2021
Laura
26 September 2021

Superlekker eten en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

LH
17 September 2021
Bas
8 September 2021

Net als altijd, heel lekker

klant
30 August 2021

De bestelling werd omg. 15 minuten te laat bezorgd. Het eten voldeed volledig aan de wensen.

Kees De Kok
30 August 2021
Eva
29 August 2021

Heeeerlijk

Janne van den Akker
18 August 2021

Het was erg lekker! Wij halen wel vaker Indonesisch eten bij verschillende toko's en deze behoort voor ons bij de extra lekkere. Er ontbrak wel 1 gerecht in de tas (wij hadden via Internet besteld en toen zelf opgehaald maar niet gecheckt), dat was jammer maar hebben er niet meer over gebeld want de rest was lekker en het was genoeg.

Desiree
31 July 2021
Lya
27 July 2021

Super lekker eten!!

F Vlasman
24 July 2021
Kees De Kok
17 July 2021
Lars
12 July 2021
Anna
11 July 2021

Het eten was echt heeeeerlijk! Echt niets op aan te merken. Enorm genoten. Bezorging was ook perfect, het eten was heerlijk warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos Hilhorst
9 July 2021

Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs!

Karin
30 June 2021

Heerlijk, vers, goed van smaak. Top bezorging!

Mevrouw van Ewijk
28 June 2021

Heerlijk eten, goed op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Alleen was de gebakken banaan die besteld was, er niet bij. Mijn zoon heeft erover gebeld, een medewerker zei hem dat hij loog. Dat is niet juist. Ik heb persoonlijk al het eten uitgepakt en zorgvuldig gekeken waar de gebakken banaan was. Deze was er niet bij. Ik vind het vervelend dat tegen mijn zoon ten onrechte wordt gezegd dat hij liegt. De gebakken banaan is alsnog bezorgd. Vriendelijke groet,

Alex
27 June 2021

We hebben een rijsttafel voor 4 personen besteld en het was heerlijk. De bezorging was precies op de minuut van de afgesproken tijd. Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
23 June 2021

Op tijd geleverd, smakt lekker

Bente
20 June 2021

Heerlijke gerechten en top bezorging! Altijd op tijd en super vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees De Kok
16 June 2021

Overheerlijke rijsttafel. Vlot bezorgd!

Nils
6 June 2021

De vier personen rijsttafel is echt een feestmaal. En het is genoeg, ook met twee opgroeiende zoons.... Een aanrader

Ally
29 May 2021

Top service, food arrived well ahead of time and very hot. Very happy customers.

klant
25 May 2021

heerlijk gegeten en perfekt op tijd bezorgd

klaasvaak
23 May 2021

altijd goed eten

Kees De Kok
22 May 2021
Dennis
20 May 2021

Het eten was echt heerlijk! Al vaker besteld hier, maar dit keer de rijsttafel was super lekker! Op tijd bezorgd, het eten is goed warm en van hoge kwaliteit.

Niosha
16 May 2021

Heerlijk eten. Goede service, snelle bezorging en uiterst vriendelijke bezorger.

Kees De Kok
15 May 2021
Moederdag
9 May 2021

Heerlijk eten! Meer dan voldoende! Het had nog beter geweest als het eten in een warmhoudplaatje box mee hadden kunnen nemen. Volgende keer bestellen we saté bij.

Kees De Kok
4 May 2021
klant
19 April 2021

de bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De rijsttafel was heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees De Kok
19 April 2021

Heerlijk eten! Op tijd bezorgd, goed warm en smaakvol bereid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

piet
15 April 2021

prima eten, altijd erg lekker

Kees De Kok
7 April 2021
Bas
30 March 2021
klant
22 March 2021

het eten was heerlijk. De bestelling werd helaas een kwartier te laat bezorgd

paul
13 March 2021

Smaak was heerlijk . alleen jammer dat zo wel de bami als nasi erg nat was .

Kees De Kok
12 March 2021
Mischa Gill
6 March 2021
Kees De Kok
3 March 2021

Wederom top!

Carla
2 March 2021

Heerlijk eten. Lekker van smaak. En meer dan genoeg

Erica van der Kroft
28 February 2021

Heerlijke rijsttafel. Werd goed warm afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.Lijesen
28 February 2021

Snelle levering ,goede afstand i.v.m corona. Eten heeft goed gesmaakt .

FJM
27 February 2021

Parel van de Hoofddorppleinbuurt. Prachtige gebalanceerde Indonesische smaken. Met perfect werkend online bestelproces

Rox
22 February 2021

Heerlijk zoals altijd en snel geleverd!

Paul
22 February 2021
Kees De Kok
21 February 2021
JR
20 February 2021

Eten is smakelijk, altijd goed gebalanceerde smaak, attent tegenover klanten, snelle bezorging, bezorger is vriendelijk en sympathiek.

* Wim Visser
18 February 2021

goede kwaliteit, top service, snel

YK
14 February 2021

Vegetarische rijsttafel was heerlijk, maar de kuehlapis was écht niet goed. Er kwam heel veel water uit (?) en de structuur was korrelig en smaakte nergens naar. Ook hadden we het eten voor 18 u besteld, maar het kwam al een half uur eerder. Ook een beetje vreemd, omdat je natuurlijk voor een reden een bepaald tijdstip als bezorging aangeeft. Op zich niet heel erg, maar geef dit dan aan voordat je komt bezorgen.

Willem
8 February 2021

Heerlijk gegeten!

Erik
6 February 2021
RP
6 February 2021

Heerlijk zoals altijd! Bedankt en tot snel :)

* Wim Visser
5 February 2021

heerlijk gegeten - goede bediening - prima service verlening

Erik Mooibroek
3 February 2021

Heerlijk smaakvolle rijsttafel met verse groenten en mals vlees

Linde
1 February 2021

Super bezorging en onwijs lekker gegeten

Ed
1 February 2021

Prima

H.Borman
31 January 2021
Kees De Kok
30 January 2021
Birgit
30 January 2021

Weer heerlijk gegeten! Va de aubergine en de tempeh zijn echt een aanrader.

Annah
26 January 2021

Lekker, snel klaar, goede portie!

Christine van Belzen
25 January 2021
Kees De Kok
21 January 2021

Zoals altijd was het eten weer voortreffelijk en de bezorging weer uitermate vriendelijk en ruim op tijd. Klasse!

Xina
19 January 2021

Heerlijk eten, vriendelijk en snel bezorgd.

Dennis
15 January 2021

Super goed eten. Bezorging was optijd, het eten was goed warm en super lekker. Echt een top tent!

Adamline
9 January 2021

erg lekker, goed verpakt zodat het ook makkelijk in de oven opgewarmd kan worden. ruime portie.

Sam
9 January 2021

Original

Kees De Kok
30 December 2020

Weer helemaal top!

Ron
21 December 2020

Heerlijk en heel fijne bezorging

Vera
21 December 2020

We hebben weer genoten van de heerlijke hapjes. Prima kwaliteit! 👌

Sam
19 December 2020

Top qualities en voor de tijd bezorgd

Eveline
17 December 2020
Kees De Kok
16 December 2020

Top eten!

Mat
16 December 2020
H.Borman
9 December 2020
Eveleens
5 December 2020

Rijsttafel voor 4 personen besteld, erg lekker en goeie porties

Saskia
4 December 2020

Het was weer heerlijk!

M. Kurvers
4 December 2020

Heerlijk als altijd! Vaste klant! *****

Guillaume Smeets
29 November 2020

Heerlijk eten, gevarieerd, goed warm en heel prettige bezorging met eigen bezorger. Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Birgit
28 November 2020

Heerlijke rijsstafe gehad, altijd genieten het eten hier!

Vera
27 November 2020

Online besteld & betaald om af te halen. Alles stond klaar op t gewenste moment. Netjes ingepakt, en de maaltijden waren goed warm. Thuis hebben we genoten van een zeer smakelijke maaltijd. Wij komen zeker terug!

WIM JANZEN
24 November 2020
Jet
21 November 2020

Heerlijk eten, goede Indonesische keuken! persoonlijk gebracht als je via de eigen website reserveert.

Mischa
12 November 2020

Altijd geweldig en zeker met de nieuwe pot Sambal service erbij ;)

Sam
6 November 2020

40 minuten laat, bezorgde op 20:40 uur

Saskia
6 November 2020

Superlekker en royale porties. Ik ben fan!

klant
2 November 2020

Het eten was prima maar het werd 35 minuten te laat bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

mauritz
2 November 2020

Lekker zoals altijd! Jammer dat ze niet in de binnenstad bezorgen anders zouden we het veel vaker bestellen. Wel de moeite waard om het op te halen! Aanrader!

Elly Koning
23 October 2020

anders dan we gewend zijn is de bestelling niet helemaal goed gegaan gisteren. We hadden gevraagd om de pindasaus apart van het vlees te houden vanwege een allergie (was niet gebeurd) en we hadden 2 maal de gebakken banaan besteld (was maar 1 keer geleverd). Graag weer een volgende keer de top service die we van jullie gewend zijn!

Jenny
20 October 2020

Heerlijk eten, snel en precies op tijd bezorgd. Top!

Patrick
30 September 2020

Kwaliteit is prima, bezorging ook. Ik ben al jaren vaste klant, maar dit is nu de vierde keer dat jullie mijn risolles vergeten zijn, terwijl ik er wel voor betaald heb. Ik baal hier toch wel stevig van.

Bosch
30 September 2020

Nogmaals bedankt voor de service. Alleen wederom geen sambal erbij gekregen. Mogen wij verzoeken om bij de volgende bestellingen extra (gratis) sambal mee te leveren? We hebben diverse bestellingen gedaan maar telkens geen sambal mee gekregen. Wij zouden er op prijs stellen om bij de volgende bestellingen wel Sambal mee te geven. Immers een Indo kan niet zonder Sambal bij zn eten. Bij voorbaat dank. Terima kasih. Fam. Bosch

Simone
28 September 2020

Alles heerlijk, wij komen terug!

Kirsten
23 September 2020
Eva
23 September 2020

Gewoon goed!

Ron
22 September 2020
Richard
21 September 2020

Wederom heerlijke lunch gehad. 3 maaltijden besteld en altijd goede kwaliteit, smaakvol, fijne bezorging en gewoon top eten, tot snel weer!

Fam.Bosch
18 September 2020

Wederom was de service en het eten weer voortreffelijk. De mogelijkheid voor de hoogbejaarden Indischen om toch hun vertrouwde eten te verkrijgen is geweldig. Helaas is het Nederlandse zorgstelsel niet meegegaan in de ontwikkeling en moeten de Indischen het weer zelf regelen. Gelukkig is er Sinar Mas. Wederom bedankt en blij dat jullie dit kunnen doen. Terima kasih Danny en Team.

Hans Bronkhorst
13 September 2020

Als vanouds weer genoten van de heerlijke gerechten, promt en op goede temperatuur bezorgd.

Bosch
12 September 2020

Voor hoogbejaarde indischen is deze geboden mogelijkheid geweldig. Het eten is van goede kwaliteit en de bezorgservice is op tijd. Wederom team Sinar Mas en Danny een dikke pluim. Nogmaals bedankt. Terima kasih banyak, gracias . Fam Bosch

Mat
10 September 2020
Kaat
9 September 2020

Ik at de veganistische maaltijd en die was als altijd smaakvol, vers en snel bezorgd.

Ellen
4 September 2020
Bosch
30 August 2020

Namens mn moeder en familie, danken wij mw. Ang, Danny en collega's voor de goede kwaliteit en snelle bezorging van de bestelling. Sinar Mas is nog maar één van de weinige overgebleven kwalitatief goede indische toko's in Amsterdam. Fijn voor de bejaarde Indischen dat u wilt thuisbezorgen. Bedankt voor de service. Fam. Bosch

Lianne
29 August 2020
Lucie - RIMOWA
27 August 2020

Delicious as usual :-)

Dominique
24 August 2020

Weer heerlijk gegeten zoals altijd!!! Wel jammer dat je niet meer voor 1 persoon kan bestellen want 25 euro is een beetje te veel als je alleen bent. Anders zou ik vaker bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
12 August 2020

Mat
24 July 2020
L. Toledo
16 July 2020
willemijn
13 July 2020

elke keer weer heerlijk!

Jos Bakker
8 July 2020
Arnold
8 July 2020

Heel lekker en netjes op tijd

M. Sterman
2 July 2020
Mat
26 June 2020
Thomas
24 June 2020

Heerlijk eten. De rijsttafel was rijkelijk gevuld en geen onnodige vullergerechten die niemand eet. Elk gerecht was lekker en meer dan genoeg. Bezorging was ruim op tijd en van de bezorger meteen tips gekregen om het eten warm te houden. Ik zal zeker nogmaals bestellen.

Joe Lenahan
19 June 2020

lekker eten, snel voorbereid en snel bezorgd. zeer goed prijs/kwaliteit verhouding.

M. Sterman
13 June 2020

Het eten was heerlijk en ondanks het feit dat één schotel ontbrak in de aflevering, was het meer dan genoeg. Ik heb er nu net nog een volledige maaltijd van heb genoten. Ik heb de goulay kambing nog van u tegoed!

Bruyn
7 June 2020

Het eten wat snel bezorgd was en nog warm was uitstekend naar onze smaak.

Shanna
27 May 2020

Super lekkere rijsttafel en roti en exact op tijd bezorgd. Al meerdere keren besteld !

JosK
27 May 2020
Rotting
24 May 2020

Sinar Mas staat voor mij voor hoge culinaire kwaliteit in vergelijking met andere Indonesische toko's

Quast
17 May 2020
Robert
13 May 2020

Het eten was heerlijk. Gevarieerd en uitstekende kwaliteit.

Birgit
8 May 2020

Het eren was heerlijk! De tempeh lekker gekruid en super knapperig. Voor herhaling vatbaar!

Christel
1 May 2020

Het was verrukkelijk. Ik werd meteen na het plaatsen vd bestelling gebeld dat iets uitverkocht was. Telefonisch helemaal geregeld wat ik in plaats wilde. Top bezorging, op de minuut. Heb mijn bord bijna afgelikt. Zalig.

Marc
26 April 2020
Sjanneke
24 April 2020

Lekker eten (nassi wat droog) en prima bezorgd (coronaproof!)

ed
19 April 2020

was erg lekker!

Mat
8 April 2020
Kamera Express
7 April 2020

Altijd goed eten! Lekkere warme maaltijd met een goede bezorging.

Vlasman
5 April 2020
Margo
5 April 2020

Altijd goed!

Maurice wisman
5 April 2020

heerlijk gegeten!! aanrader.

Bas
3 April 2020

Heerlijk!

Toledo
29 March 2020

Superb!

Thijmen Slok
24 March 2020

Normaal altijd goede gerechten maar vanavond veel water in het bakje met rijsttafelgerechten en loempia’s weggegooid waren zacht en nat ben ik niet gewend van Sinar mas.

Jasper
15 March 2020
Carmen
6 March 2020

Was heerlijk. Snelle en nette bezorging.

Mat
27 February 2020
Mischa
10 February 2020

Zoooooo lekker!!!!

Brigit
8 February 2020

Had een rijsttafel voor 10 personen besteld. Werd stipt op tijd door een vriendelijke jongen afgeleverd. Alles kwam prima op temperatuur en goed verpakt aan. Goeie en afwisselende rijsttafel, en keurige porties. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Ik bestel zeker nog eens!

Guusw
8 February 2020

Erg lekker allemaal. De bezorging ruim op tijd. Een aanrader.

Mat
9 January 2020
Niels
6 January 2020

lekker gegeten, Heerlijke maaltijd. Sneller bezorgd dan verwacht. Top service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T. Jiskoot
29 December 2019

Heerlijke Indonesische rijsttafel waar al mijn gasten van hebben genoten. Prima bezorging, en op de minuut nauwkeurig. Mijn complimenten!

JR
29 December 2019

Redelijk snel bezorgd, eten warm aangekomen, prima van smaak, iets te kleine porties maar ze geven deze keer wat extra's. Pluspunt! Bezorger zoals altijd sympathiek en vriendelijk.

Paul
23 December 2019

Had iets warmer mogen zijn . Verder was het heerlijk .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mat
20 December 2019
Mat
27 November 2019
Mischa Gill
21 November 2019

Vriendelijk 🤗 Lekker 😋 en makkelijk 😊

Hans Bronkhorst
18 November 2019
Mischa Gill
13 November 2019

Yummy 😋

Christine
6 November 2019

Het eten was heerlijk, alleen hoort er bij een vegan menu geen ei en had ik bij de opmerkingen gevraagd of ik bij de vegetarische roti groenten kon krijgen ipv ei. Misschien was de opmerking niet goed doorgekomen.

Mat
24 October 2019
Mat
15 October 2019
Saskia
15 October 2019

Super goed. Ruime porties, erg lekker.

Mischa
10 October 2019

Altijd heerlijk en vriendelijke bezorger!

Peter
21 September 2019
Mischa
19 September 2019
Martin Breedijk
16 September 2019

Keurig gebracht, warm eten, koud drinken en vooral: Erg lekker!

Fiona
9 September 2019

Lekker, genoeg, goed pittig, snelle en vriendelijke bezorging.

Adriaan
24 August 2019

Geweldige bezorging. Eten kwam lekker warm aan. Smaak was overwegend erg boed. Porties van 300 gram vlees volgens de bestelsite waren echt behoorlijk kleiner. Dat is jammer.

Patrick
18 July 2019

Ik bestel wekelijks. Kwaliteit altijd goed en lekker. Bezorging snel en vriendelijk. Helaas echter gisteren niet de bestelde en betaalde rissoles bij mijn bestelling gekregen. Wellicht in de drukte vergeten. Verder prima!

yu hsuan hsieh
10 July 2019

Snel bezorgen en erg lekker

Mat
5 July 2019
Mat
15 June 2019
Matthijs
4 June 2019

Heerlijk eten voor een goede prijs. Snelle bezorging en goede afhandeling.

Mat
25 May 2019

Beoordeling is niet van toepassing. De ING-app was uit de lucht en betaling leek te mislukken. Ook foutmelding bij betaalpoging met creditcard. Geld was achteraf toch afgeschreven. Dat moet nog gecrediteerd worden. Gr. Mat

Anfeh
18 May 2019

Lekker en optijd bezorgd

Han Q
14 May 2019

Zoals altijd bij Sinar Mas: uitstekend.

annelies
1 May 2019

zoals gewoonlijk weer heerlijk

Mat
8 April 2019
FV
8 April 2019
annelies
26 March 2019

was weer heerlijk

Niels
22 March 2019
Mat
21 March 2019
Freek
15 March 2019
Barbara
10 March 2019

Erg lekker eten,goede porties,en een vreselijk vriendelijke bezorger, die keurig op tijd het eten bracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik Mooibroek
8 March 2019

Heeeerlijk gegeten

Lucie
28 February 2019
Chris
26 February 2019

Super fast delivery. Super tasty food.

Carlijn
16 February 2019

Menu sinar mas, altijd lekker, goede verhouding. Snelle service, binnen half uur thuisbezorgd.

Mat
15 February 2019
Mat
8 January 2019
Nicole
6 January 2019

Heerlijke roti (wel pittig) en super vriendelijke bezorging. Elke keer genieten!

Sean
4 January 2019

Perfect as always! Thank you!

Lo
7 December 2018

Heerlijk eten. Wij zyn vaste klant.

Mat
6 December 2018
annelies
5 December 2018

het was weer heerlijk, jammer dat de gado gado op was, maar goede groente vervangers.

L Mindeehoud
3 December 2018

het eten was heerlijk! Bezorging duurde lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sean
20 November 2018

Fast and Lekker!! Very nice delivery man. Thank you!

Patrick
16 November 2018

Het eten is altijd even heerlijk!

Mat
15 November 2018
Floor
3 November 2018

Heerlijk!

Rebecca
31 October 2018

Hele vriendelijke bezorging, lekker eten, goede porties

Anoniem
30 October 2018

Snelle bezorging, heerlijk eten.

Ady
25 October 2018

Supersnel bezorgd en super lekker!

Lene
23 October 2018

De vegetarische rijsttafel was weer heerlihk en goed gevarieerd. Echt lekker

Monique
1 October 2018

goeie rijsttafel, lekker gegeten, we hadden mild besteld, maar ik vond het best nog wel pittig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna
23 September 2018

Heel fijn gegeten, perfect bezorgd

Matthijs Scholten
15 September 2018

Heerlijk eten voor een goed prijs met snelle bezorging

Rebecca
7 September 2018

Lekker eten en zeer vriendelijke bezorger

Dominique
4 September 2018

Het eten is altijd heerlijk en de bezorger heel vriendelijk

Roy
27 August 2018

3 gangen rijstschotel voor 1 persoon. Was erg royaal én lekker! Heb er in ieder geval twee dagen ruim van kunnen eten. Bezorging was prima! Spekkoek vergeten, maar werd nabezorgd zonder problemen.

Werts
22 August 2018

Vóór het internettijdperk kocht ik wel eens een maaltijd in de winkel op het Hoofddorpplein, want smakelijk, van kwaliteit en niet duur. Nu voor de tweede keer online besteld, kwaliteit en smaak nog net zo prima als toen in de winkel. Compliment voor bezorger, hij wist de bouwput voor mijn deur te omzeilen en was keurig op tijd.

Jan
1 August 2018

Superlekkere Daging Bali

Aprillita
25 July 2018

Heerlijk eten goed gekruid, goede porporties en snel bezorgd! Ik bestel vaker :)

CLD
15 July 2018

Gerechten zoals altijd erg goed, mals vlees en niet te vet. Bezorging snel.

Joanne Roovers
9 July 2018

I’m a regular customer and I’m happy with the food quality, but the quantity have been quite disappointing in the last few months. I usually order 2 Menu Sinar Mas, one with mihoen and one with nasi goreng, where both of them you need to pay extra for, however the meals received including rice/mihoen plus 2 meat and vegetables were only half box. With the same price you would have gotten a very decent portion or a full box from every toko or restaurants I’ve ordered around the area. It’s really disappointing every time when I open the orders and see the stingy portion. I hope the portions can be improved because they do have good food.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.